Run Academy

Run Academy

Run Academy en SportSupport gaan een samenwerking aan voor het RSM Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem. De organisatie van het RSM Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem is in handen van SportSupport.

Run Academy geeft hardloopcursussen aan beginnende hardlopers en -loopsters, die op een leuke, ontspannen maar toch effectieve manier 5km willen leren hardlopen en aan gevorderde hardlopers die sneller willen worden op een 10km of willen toewerken naar een halve marathon of nog verder. We geven looptraining en loopscholing aan sportverenigingen en geven hardlooptrainingen aan bedrijven die samen willen deelnemen aan sportieve hardloopevenementen.

“Ons doel is jouw doel”…dat is ons motto en zo wij trainen onze Run Academy lopers om op een leuke, gezellige, professionele wijze hun doel te halen. Of dat 5km of een marathon is…wij willen dat je met trots zegt…”I Run the Academy!”

Wil jij komend jaar in goede conditie deelnemen aan een RSM Loopcircuit loop evenement? Klik hier voor alle hardloopcursussen. 

Wensen je veel hardloop plezier

I Run the Academy

Ga naar de website

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

Social Media

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle actuele informatie en op Youtube voor films.

Sport Support
Loopcircuit, Powered by Run2Day Haarlem
Run2Day
Sport- en beweegkliniek