Run Academy

Run Academy en SportSupport verlengen de samenwerking voor het Loopcircuit.  De organisatie van Loopcircuit is in handen van SportSupport.

Run Academy geeft hardloopcursussen en trainingen aan beginnende en gevorderde lopers en -loopsters, die op een leuke, gezellige en ontspannen maar effectieve en doelgerichte manier willen trainen en hardlopen. Wij geven cursussen en trainingen voor 5 km tot en met een halve marathon in Nederland of het buitenland.

“Ons doel is jouw doel”…dat is ons motto en zo wij trainen onze Run Academy lopers om op een leuke, gezellige, professionele wijze hun doel te halen. Of dat 5 km of een halve marathon is…wij willen dat je met trots zegt…”I Run the Academy!”

Wil jij komend jaar in goede conditie deelnemen aan een Loopcircuit loopevenement? Klik hier voor alle hardloopcursussen/trainingen.

Met collega’s, met je bedrijf, meedoen aan een hardloop evenement zoals de ZorgSpecialist Grachtenloop en/of de Teva Halve van Haarlem? Wij trainen jou en je collega’s en ontzorgen je desgewenst van training tot en met afterparty, voor meer informatie en filmpjes kijk je hier.

Wil je deelnemen en trainen aan een Super gave Halve marathon in het buitenland? In samenwerking met onze partner Run2forty2 reizen wij naar de halve marathon van Valencia, 1 van de 5 SuperHalfs…voor meer informatie en een youtube kijk je hier.

Wensen je veel hardloop plezier!

Ga naar de website

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

Social Media

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle actuele informatie en op Youtube voor films.

Sport Support
SportSupport Loopcircuit
Run2Day
Sport- en beweegkliniek