HUGO BOSS LETTERENLOOP

HUGO BOSS Letterenloop

 

Stay home, Stay safe & fit, Stay Letterenloop

De traditionele  HUGO BOSS letteren loop van 7 juni is gecanceld. De alternatieve HUGO BOSS letterenloop 2020 gaat wel door!

Het is (gezien de uitzonderlijke situatie rondom het coronavirus en de maatregelen van de overheid) helaas niet mogelijk om de HUGO BOSS Letterenloop dit jaar zo te organiseren zoals u van ons bent gewend. Tegelijkertijd willen we de trouwe en nieuwe lopers wel graag een alternatief bieden. Bovendien zouden wij het fijn vinden als we toch dit jaar een bedrag aan het goede doel Run4schools kunnen schenken. In de townships van Kaapstad is de impact van de coronacrisis op de kinderen enorm. Zij beschikken niet zoals de meeste kinderen hier over een veilig thuis met ouders die helpen met huiswerk, laat staan dat ze beschikken over (digitaal) lesmateriaal. Hulp is nu nog meer dan voorheen gewenst. Inschrijven voor de alternatieve letterenloop is mogelijk via www.letterenloop.nl. Het inschrijfgeld (verlaagd tarief) wordt ipv een startbewijs een donatie voor Run4schools.

Bij inschrijving ontvangt u van ons de letterloop alfabet challenge. Bestaande uit 26 -A t/m Z- inspirerende sportieve thuisoefeningen (instructie filmpjes) om fit en gezond te blijven. Voor zowel jong als oud, fanatiek of ‘chill’. Dit als alternatief voor de oorspronkelijke letterenloop. Als dank voor uw steun en inzet ontvangt u op 7 juni alsnog de unieke HUGO BOSS Letterenloop medaille. Dus blijf gezond en fit en schijf in #stayfitstayletterenloop.

Wij beloven dat de volgende editie die op 6 juni 2021 zal plaatsvinden een extra bijzonder loopevent wordt. Zet deze datum alvast in uw agenda! Blijf op de hoogte via onze social media kanalen, website en nieuwsbrieven.

Ga naar de website

Social Media

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle actuele informatie en op Youtube voor films

Social Media

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle actuele informatie en op Youtube voor films.

Sport Support
SportSupport Loopcircuit
Run2Day
Sport- en beweegkliniek