RSM

RSM

Drie jaar geleden tijdens de Haarlemse Haringparty kwamen Jan Kees van der Leek, Partner bij RSM en Jerry Buitendijk, Directeur bij Stichting SportSupport in gesprek door hun gezamenlijke interesse in sport. RSM had net een naamswijziging achter de rug en zocht naar een manier om dit in de regio kenbaar te maken. Komend jaar is RSM voor het derde jaar naamsponsor van het RSM Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem.

RSM is een accountants- en belastingadvieskantoor en heeft 11 vestigingen in Nederland. Jan Kees van der Leek werkt vanuit het RSM-kantoor in Haarlem en is een enthousiaste hardloper. Hij heeft vanaf zijn jeugd gevoetbald bij SVIJ en RKVV Velsen. Op zijn 30ste maakte hij de overstap naar atletiekvereniging Suomi (Santpoort-Noord). Inmiddels heeft hij de smaak goed te pakken met het lopen van marathons. In april 2018 hoopt hij zijn 15demedaille in ontvangst te nemen na volbrengen van de marathon in Parijs. “Het trainen naar de marathon is bijna altijd leuk. Ik volg een strak trainingsschema en loop op vaste momenten in de week. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk mee te doen aan de evenementen van het RSM Loopcircuit. De routes van dePim Mulierloop en de Zorgspecialist Loop lopen zelfs vlak langs mijn huis. Daarnaast is het leuk omcollega’s en relaties eens in een andere omgeving te ontmoeten. Het versterkt de onderlinge band.”

RSMvindt het belangrijk dat hun medewerkers gezond en vitaal blijven. Zij houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. “Als onze medewerkers goed in hun vel zitten, dan heeft dat een positieve uitwerking op hun functioneren”, zegt Van der Leek. “Een groot gedeelte van de werkdag brengen wij zittend door, het RSM Loopcircuit stimuleert om te gaan bewegen. Iedereen kan hardlopen, jong, oud en ieder met een eigen doel (snelheid en/of afstand). De afgelopen twee jaar zijn diverse collega’s de uitdaging aangegaan om mee te lopen in één van de RSM-bedrijventeams. Je merkt in aanloop naar een evenement,dat de saamhorigheid op de afdeling toeneemt”. In 2018 gaat RSM het vitaliteitsprogramma verder uitbreiden. Medewerkers krijgen dan een vast budget, dat zij naar eigen inzicht kunnen besteden aan een activiteit naar keuze, zodat ook niet-hardlopers worden gestimuleerd in beweging te komen.

Het sponsorschap bij Stichting SportSupport biedt voor RSM nog meer voordelen. “Door de bedrijvenlopen komen wij in contact met andere ondernemers uit de omgeving. Wij nodigen zelf ook relaties uit om deel te nemen in het hardloopteam van RSM. De sportieve sfeer nodigt uit tot een ander gesprek of is het begin van een langdurige relatie.”, licht Van der Leek toe. “Daarnaast denken wij met SportSupport mee hoe de bedrijvenlopen nog succesvoller kunnen worden en hoe we het onderlinge contact tussen de deelnemende bedrijven verder kunnen verbeteren, bijvoorbeeld door het organiseren van een netwerkbijeenkomst na afloop van het seizoen.”

Komend jaar hoopt RSM weer veel bekende, maar ook nieuwe deelnemers te stimuleren om deel te nemen aan het RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem. “We zijn nu twee jaar naamsponsor en merken dat collega’s en relaties ons nu zelf benaderen of er nog plaats is in ons bedrijventeam. Dat zegt natuurlijk iets over de sfeer en goede organisatie van de evenementen. Ook merken wij dat onze naam en logo steeds beter wordt herkend, een dubbel succes dus.”

Naar de website

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

Sport Support
RSM Loopcircuit Powered by Run2Day Haarlem
RSM
Run2Day
SRO
Haarlems Dagblad
Sport- en beweegkliniek